Kontakt och Bokning – Information

Offertförslag flyttjänster
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

För kontakt rekommenderar vi dig att fylla i formuläret gällande frågor, men även vid bokningar för snabbast svar om platstillgång samt Ditt exakta pris för flytthjälp av Ditt bohag/kontor i Ängelholm med omnejd.

Genom hårt arbete kan vår professionella flyttfirma i Ängelholm erbjuda våra kunder flyttservice av hög kvalitet till låga priser. När du anlitar vårt flyttföretag kan du vara säker på att flytten blir ordentligt gjord!

Bokningsinformation och kontaktuppgifter

Vi på FlyttAkuten hoppas att vår städsida har tillhandahållit all information du önskat. Om du fortfarande har några funderingar eller synpunkter, så går det bra att söka kontakt med oss genom att fylla i formuläret på sidan. Vi tycker att det är viktigt att du som kund ska känna dig trygg och säker när du anlitar oss. Därför har vi byggt upp en effektiv kundtjänst som alltid står till ditt förfogande och gör sitt bästa för att hjälpa Dig.

Vi är glada över att vi lyckats etablerat oss bland ledande flyttfirmor i Sverige. Har du problem eller funderingar med en flyttjänst? Vi har samlat de mest aktuella frågorna just nu under rubriken Frågor och Svar. Förhoppningsvis hittar du svaret där.

Ta gärna del av våra städ- och flyttips. Vår erfarna personal delar med sig av sina bästa tips som kommer göra Din flytt smidigare och mindre stressig.


Kontakt

Huvudkontor

Telegramvägen 23
132 35, Saltsjö-Boo, Stockholm
Sverige

Om vår flyttfirma

www.FlyttfirmaÄngelholm.se
Tel: 070201431
Mail: angelholm@flyttakuten.se


Även om kontoret är stängt, utför vi naturligtvis flyttar både helger och helgdagar.

Kom gärna med tips och feedback (ris och ros) på hur vi kan bli ännu bättre.
Vi vill kunna erbjuda våra kunder bäst service i hela flytt- och städbranschen!