Byggstäd

Byggstädning Ängelholm

Vi utför professionell byggstäd i Ängelholm med omnejd! Vill du flytta in i ett fint, rent, dammfritt hus efter en renovering? Eller har du en bostad som ska förberedas för försäljning och behöver byggstädas?

Vår städfirma erbjuder fasta och konkurrenskraftiga priser på städtjänster för Dig som är i behov av byggstädning, utförda av städspecialister med lång erfarenhet och kunskap.

byggstäd ängelholm för att få bort allt byggdamm och smuts

Ingår alltid i våra priser vid byggstäd i Ängelholm

Städtjänster från 795 kr
Städgaranti på alla städjobb
GRATIS Offertförfrågan (Ej bindande)
50% RUT skatteavdrag (vi ansöker åt Dig)
Erfarna, utbildade lokalvårdare som städar noggrant

Boka byggstäd med vår städfirma i Ängelholm

Oavsett om du bygger om eller renoverar ditt nya kontorsutrymme eller bostad i Ängelholm med närområde. Anlita en städfirma som är proffs på att få utrymmet rent och dammfritt inför, inspektioner, slutpresentation, leasing eller försäljning.

Våra städare säkerställer att alla dina förväntningar uppfylls genom att rådgöra med dig för att få en förståelse för de exakta rengöringsuppgifterna som sedan vidarebefordras till vårt städteam.

Vi har städpersonal med välutbildade och kompetenta medarbetare som är specialiserade på byggstädning i Ängelholm, Skåne.

Är du på jakt efter en byggstädning i Ängelholm till bra pris? Då har du hittat rätt!

Våra rengöringsexperter är utbildade för att hantera även de svåraste rengöringsförhållandena utan att orsaka några skador. Varje städare leds av en arbetsledare som utför regelbundna säkerhetssamtal, inspektioner och kvalitetskontroller för att säkerställa högsta städresultat. Utrustad med avancerad utrustning och rengöringsprodukter är vi fast beslutna att få ditt projekt att se fläckfritt ut vid överlämningen.

En byggstädning kräver proffs för att bli kvitt allt byggdamm

En byggstädning kräver extra noggrannhet för att bli kvitt allt damm på väggar, bänkytor, tak och golv för att lyckas. Låt dig inte hållas tillbaka av skräp, damm och smuts. Flyttakuten i samarbete med Flyttstädningsakuten kommer att vara din partner för renoveringsstäd samt byggstäd.

Våra städtjänster kommer att lämna utrymmet fläck- och dammfritt!

Vi är en städfirma med lång erfarenhet inom städbranschen. Vi har utvecklat våra städtekniker väl så vi kan försäkra oss om att lämna ditt hus som helt nytt och rent igen. Våra städare i Ängelholm är mycket skickliga på att ta bort damm och smuts efter byggen eller efter att renoveringsprojektet har slutförts. Städarnas erfarenhet hjälper dem att upptäcka den minsta fettfläcken på ditt fönster eller dammtuss på ljusströmbrytaren.

Varför bör man boka in en byggstädning?

Boka in våra städtjänster i Ängelholm för städhjälp, byggstäd, slutstädning, dödsbostädning och renoveringsstäd. Bli av med all smuts, damm, avfall och skräp.

Om din bostad ska förberedas för försäljning eller visas för en potentiell köpare, vet vår städfirmas städteam exakt vad de ska göra för att få bostaden att se som bäst ut! Vi har ett erfarna och välutbildade städteam som specialiserar sig på renoveringsstädning, byggstäd och rengöring efter en byggnation i Ängelholm.

Byggstädning – Vad ingår?

Om du är en husägare som vill flytta in i ett fint, rent, dammfritt hus eller en byggare som vill hitta ett pålitligt och kompetent gäng städare som hjälper dig att presentera dina nya objekt för kunder eller potentiella köpare, så har vi teamet för dig!

Exempel på vad som kan rengöras och städas efter en renovering

 • Fönsterputs – In och utvändigt
 • Dammtorkning från exponerade väggar, tak, kanaler, rör, armaturer etc.
 • Sopning och dammsugning av alla golv och fönsterbrädor
 • Avlägsnande av rester från gips, trä, metall, skräp på golvet
 • Skrubba och rengöra handfat, polera rostfritt stål, lätt torrtorkning av väggar
 • Sopa hela interiören och utsidan av enheten
 • Rengöra toalett
 • Ta bort skyddsplast från fönster, handfat, badkar, duschar, toaletter, speglar
 • Damma kakel, trösklar, skåp
 • Dammtorka fönster- och dörrspår, öppen spis och utsida av apparater
 • Rengöring av bänkskivor
 • Sopa och moppa golv

Vad menas med byggstädning?

Byggstädning avser rengöring och städning av en byggnad eller en plats efter att byggnads- eller renoveringsarbeten har genomförts. Denna typ av städning fokuserar på att ta bort byggdamm, skräp och andra rester som kan ha samlats under byggprocessen och göra platsen eller byggnaden redo för användning eller inflyttning. Byggstädning är viktigt för att säkerställa att en nybyggd eller renoverad plats är säker, ren och beboelig.

Byggstädning kan variera i omfattning beroende på projektets storlek och art. Den kan omfatta följande moment:

 1. Grovstädning: Att ta bort större skräp, byggmaterial och skrot från området.
 2. Dammavlägsnande: Noggrant dammsugning och våttorkning för att ta bort byggdamm från golv, ytor, väggar och tak.
 3. Fönsterputsning: Rengöring av fönster och fönsterramar från byggdamm och fläckar.
 4. Sanering av kök och badrum: Rengöring och desinficering av kök och badrum för att göra dem användbara och hygieniska.
 5. Golvrengöring: Rengöring av golv för att ta bort byggrester och få dem att se rena och välskötta ut.
 6. Rengöring av skåp och hyllor: Rengöring av skåp, hyllor och andra förvaringsutrymmen.
 7. Borttagning av tejp och skyddsplast: Avlägsnande av skyddsplast, tejp och annat skyddsmaterial som användes under byggprocessen.
 8. Rengöring av ventilationssystem: Rengöring av ventilationssystem för att förbättra luftkvaliteten.
 9. Polering och finish: Polering av ytor och material för att få dem att se slutförda och attraktiva ut.

Byggstädning är en specialiserad typ av städning som kräver professionell expertis och utrustning för att säkerställa en grundlig och säker rengöring efter byggprojekt.

Vad är skillnaden på byggstädning och grovstädning?

Byggstädning och grovstädning är två olika typer av rengöring som utförs i olika skeden av en byggprocess. Här är skillnaderna mellan dem:

 1. Grovstädning:
  • Grovstädning utförs under pågående byggprojekt för att hålla arbetsplatsen relativt ren och säker under arbetets gång.
  • Fokus ligger på att ta bort större skräp, byggmaterial och andra hinder som kan påverka arbetsflödet och säkerheten.
  • Grovstädning inkluderar vanligtvis att rensa bort spill, byggmaterial som inte längre behövs, och att göra plats för fortsatt arbete.
  • Det är inte lika noggrant som en slutlig byggstädning och syftar främst till att skapa en säker arbetsmiljö.
 2. Byggstädning:
  • Byggstädning utförs efter att alla bygg- eller renoveringsarbeten är avslutade och syftar till att göra platsen eller byggnaden redo för användning eller inflyttning.
  • Fokus ligger på att ta bort byggdamm, småskräp, fläckar och andra rester som kan ha ackumulerats under byggprocessen.
  • Byggstädning inkluderar en noggrannare rengöring av golv, ytor, väggar, fönster, kök, badrum och andra områden för att säkerställa att platsen är ren och hygienisk.
  • Det inkluderar också polering och finish för att förbättra utseendet och ge en slutförande touch till bostaden eller byggnaden.

Sammanfattningsvis handlar grovstädning om att hålla arbetsplatsen relativt ren och säker under byggprocessen, medan byggstädning är mer omfattande och detaljerad städning.